Fri fragt over 500 kr. i Danmark 📦

30 dages fuld returret ↩️

Højest vurderede sneakerbutik i Sverige ⭐️

adidas tillkännager officiell Yeezy releaseinformation för 2023

adidas har officiellt gått ut releaseinformation för kommande adidas Yeezy-skor som är planerade att släppas den 31/5. Enligt överenskommelsen mellan Kanye West och adidas, ska Kanye West få 15% av vinsten och en del av vinsten kommer att gå till Anti-Defamation League (ADL) och Philonise & Keeta Floyd Institute for Social Change.

Enligt adidas VD Bjørn Gulden” Efter noggrant övervägande har vi beslutat att börja släppa några av de återstående adidas YEEZY-produkterna. Att sälja och donera var det föredragna alternativet bland alla organisationer och intressenter vi pratade med.”

Sedan det avslutade YEEZY-samarbetet i oktober har adidas undersökt flera scenarier för potentiell användning av det befintliga YEEZY-lagret. Processen innebar att söka feedback och lyssna på en mångfaldig grupp av anställda, organisationer, samhällen och konsumenter för hur man ansvarsfullt hanterar den befintliga produkten. Företaget gick vidare med redan bindande produktionsorder efter att partnerskapet avslutades. Detta gjordes för att hjälpa till att skydda sina leveranskedjepartners från att påverkas negativt av avbokningar.

Bara dagar efter att det officiellt tillkännagavs att Ye hade kommit överens med adidas för att sälja av befintliga Yeezy-lager, verkar det som att Yeezy-varumärket är redo att ta sina första steg mot att genomföra sina releaseplaner för 2023.

Tidigare publicerade adidas en bild som avslöjade en rad adidas Yeezy-skor från förr, bland annat Yeezy 350 "Pirate Black", Zebra 350s, Utility Black 500s, Yeezy Foam Runner och Yeezy Slides i flera stilar och mycket mer. Inga specifika releasedatum för varje släpp har avslöjats, även om det är troligt att de kommer att släppas på ett förskjutet schema under sommarmånaderna. Förutom påfyllnaderna kan vi förvänta oss helt nya adidas Yeezy-stilar som inte har introducerats tidigare. Enligt avtalet skulle de återstående adidas Yeezy-skorna som redan hade tillverkats säljas online, där Kanye West får 15 % av provisionen. Dessutom kommer en del av intäkterna att doneras till stöd för kampen mot diskriminering, hat, rasism och antisemitism.

Vilket par ser du mest fram emot?

 
 
REA
 
 
REA
 
 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud som den første!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se