Fri fragt over 500 kr. i Danmark 📦

30 dages fuld returret ↩️

Højest vurderede sneakerbutik i Sverige ⭐️

Nike och Jarritos förenas för att släcka din törst efter sneakers!

Inom den s.k sneaker-världen är samarbeten mycket populärt och efterfrågat. Historiska tillverkare som Nike började väldigt tidigt att arbeta hand i hand med varumärken som ibland skiljer sig väldigt mycket från dem själva. Detta skapar givetvis mycket snack och bygger upp en hype på ett annat sätt än vad vi är vana vid. Vi fick nyligen bevis på detta igen med Nike Air Max 95 ''Sequoia'' från Corteiz och de andra färgvariationerna som det brittiska märket Clint419 lanserade i steg. Ännu mer nyligen släppte  Travis Scott med en ny Air Jordan 1 Low ''Medium Olive'' för att påminna oss om hur allt han rör vid blir till guld. Dessa stora släpp var naturligtvis efterlängtade av många sneakerheads. Vi skulle då nästan ha glömt att ett annat exceptionellt partnerskap är på väg att materialiseras med den förestående ankomsten till SNKRS-appen av Jarritos x Nike SB Dunk Low.

 

Det perfekta paret för att möta nästa värmeböljor.

 

Nej, du drömmer inte, den amerikanska utrustningstillverkaren har slagit sig ihop med det berömda mexikanska läskmärket för att erbjuda oss en ny och verklig original utgåva av Nike SB Dunk Low. Prydda som du kommer att ha förstått med en färg som kallas '' Phantom and Malachite '', kommer paret att vara officiellt tillgängligt den 10 maj 2023, framförallt på Nike SNKRS app. 

Innan man korrekt granskar denna berömda Nike SB Dunk Low signerade Jarritos, bör det noteras att det mexikanska varumärket grundades 1950 av en entreprenör vid namn Don Francisco Hill, som är mer allmänt kallad "El Güero". Jarritos har snabbt blivit ett populärt varumärke i Mexiko där dess recept gjorda helt med naturliga ingredienser tilltalar lokalbefolkningen och turister mer än någonsin. Fruktiga recept, med suggestiva färger.

Men det som intresserar oss mest på Soleplus, som du vet, är sneakers. Låt oss se vad denna berömda Nike SB Dunk Low signerade Jarritos har i beredskap för oss.

Den intresserade presenterar sig själv i en aldrig tidigare skådad konfiguration vars berättande är lika snyggt som avslutningen. De kreativa teamen på Nike och Jarritos har verkligen satsat på en låg ovandel som kretsar kring en slät vit läderbas. Till skillnad från den väsentliga Dunk Low Panda är den senare dessutom utrustad med canvasförstärkningar. Varför detta val? Helt enkelt för att deras konsistens är inspirerad av påsarna som används av det mexikanska företaget för att skörda dess frukter. Det är också en hyllning till de naturliga tillverkningsprocesserna för läsk som har gjort det möjligt för Jarritos att etablera sig som en av genrens specialister, inte bara i Mexiko utan också mer allmänt internationellt. Vi märker också tillägget av imponerande inslag av grönt, främst på sidologotyperna, och andra apelsiner som "rivningen" av canvasfacken kommer att accentuera med tiden. En broderad kanna på utsidan av foten - "jarritos" betyder "små kannor" på spanska - samt en co-branding av omständigheterna på toppen av tungan av snören fullbordar designen av ovandelen. Mellansulan, vit, förknippas för sin del med en yttersula prydd med en dubbel påminnelse om grönt och orange, Jarritos emblematiska färger.

 

Omöjligt att prata om Nike SB Dunk Low utan att gå tillbaka till dess historia. En historia som började 1985 med skapandet av originalmodellen av Peter Moore, för universitetsliga basketspelare, av vilka några erbjöds specialversioner i färgerna för sina respektive lag (i samlingen ''Be True To Your School'' , reds anmärkning). Den låga versionen av skon konverterades senare till gatan, under påverkan av skateboardåkare. SB Dunk Low såg dock dagens ljus först 2002, samtidigt som grundandet av Nike SB-divisionen av Sandy Bodecker. Vissa källor meddelar också att akronymen "SB" syftar på initialerna till den senare, och inte till termen "skateboard". Hur som helst, SB Dunk Low är väl och verkligt anpassad till övningen att glida. Till skillnad från Dunk Low från 1985 har den en vadderad plös och Nike Zoom Air-dämpningsteknik, två funktioner som åkare fortfarande älskar idag. Paret från samarbetet med Jarritos är inget undantag från regeln. Det återstår att se om de vågar ge sig ut i skateparker med den. För att avslöja den orangea mjukheten gömd under dess ”tear away’’-material, kommer utan tvekan vissa inte att tveka.


Spana in Nike Dunk SB Low 'Jarritos' hos Soleplus! 

 
 
REA
 
 
REA
 
 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud som den første!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se