Fri fragt over 500 kr. i Danmark 📦

30 dages fuld returret ↩️

Højest vurderede sneakerbutik i Sverige ⭐️

AIR JORDAN: 5 par för under 2500 SEK!

"Det handlar inte om skorna, det är vad du gör med dem." MJ:s ord är tydliga. Så? Cargobyxor, shorts eller jeans, det är upp till dig att få ditt par Air Jordan att sticka ut. Vill du vara fräsch inför sommaren med ett par Jordan 1 Mid på fötterna eller är du klassikern, den unika, OG med ett par Jordan 4? Det som är säkert är att du hittar det du letar efter i detta fina urval av Air Jordans. Mid, High, Low, allt finns här för ditt största nöje!

 

Air Jordan 1 Mid 'True Blue'
Air Jordan 1 Mid True Blue har en vit läderbas toppad med grå läderöverdrag. Det finns också en blå sido Swoosh, en nick till färgen på AJ3, som matchar yttersulan, fodret, märket på plösen och snören.

 

_____________________________________________________________

Air Jordan 1 Low 'True Blue' 
Air Jordan 1 Low True Blue har en vit läderbas toppad med blå läderöverdrag. Vi urskiljer då en sido-Swoosh i grått läder som matchar yttersulan, fodret, tungans märke och Wings-loggan på hälen.

 


_____________________________________________________________

Air Jordan 1 Mid 'White Metallic Gold Obsidian'
Air Jordan 1 Mid White Metallic Gold Obsidian har en vit läderbas förstärkt av mycket mörkblå, nästan svarta läderöverdrag. Fäst på ankeln är Wings-logotypen perfekt framhävd i sin obefläckade nyans medan tungans märke presenteras i en gyllene färg och kontrasterar med resten av paret.

_____________________________________________________________

Air Jordan 1 Mid 'Ice Blue Black'
Air Jordan 1 Mid Ice Blue Black ger grundläggande komfort. Denna sko är idealisk för vardagslivet, speciella tillfällen och allt däremellan. Denna specifika modell har en härlig ljusblå överdel och Nikes kända swoosh kan ses i en svart färg som gör detta par enkelt att matcha till det mesta.

_____________________________________________________________

Air Jordan 1 Mid 'Sonics'
Air Jordan 1 Mid Sonics har en slät vit läderbas, förstärkt av inslag av pinjegrönt på öljetter, stänkskärm och häl. Det finns flera djärva nyanser av gult nära kragen såväl som på varumärkeselementen. En vit Jumpman fullbordar skapandet.

 
 
REA
 
 
REA
 
 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud som den første!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se